Lovren tillbaka på Melwood

Bild till nyheten Lovren tillbaka på Melwood
Dejan Lovrens semester är slut och mittbacken menar att han är redo för spel redan på torsdag.

Dejan Lovren återvände idag till Melwood efter sin semester. Trots att han knappt hunnit göra annat än fysiska tester menar kroaten att han är redo inför torsdagens första träningsmatch mot Tranmere.

– Ja, varför inte? Jag är en fotbollsspelare så jag vill spela fotboll. Det är vad jag har gjort hela mitt liv, så varför inte?, säger Lovren till Liverpoolfc.com.

– Precis som vanligt är det lite tufft att komma tillbaka (till första dagen av en försäsong), men jag är glad över att vara här igen. Semestern är över, det är tid för att jobba så att vi ser till att komma tillbaka till vår höga nivå.

– Vi måste förbereda oss för starten av säsongen, det är ett ganska tight spelschema när man tittar på det. Vi kommer att spela för två stora titlar redan i augusti. Det är en fantastisk möjlighet för oss och supportrarna runt om i världen. 

Lovren är säker på att laget kommer att vara redo när säsongen väl drar igång.

– Det kommer att vara en intensiv period med alla dessa träningsmatcher, men det är många spelare som varit här ett tag nu så vi vet vad vi har att vänta. För att bli bäst i Premier League eller i Champions League gäller det att jobba hårt. 

– Jag tror att vi är ett lag med många "workaholics", spelare som är professionella inom alla områden, både i och utanför omklädningsrummet. Varje detalj räknas. Det verkar som att många här inte tappat mycket i fysisk kapacitet. När jag ser på dem i träning ser de ut att vara väldigt fit


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer