Lagkamrater stöttade Fabinho

Bild till nyheten Lagkamrater stöttade Fabinho
Fabinho blev överraskande nog inte uttagen i den Brasilianska trupp som till slut vann hela Copa America. Nu berättar han om stödet han fick från personer i hans närhet.

Brassen själv berättar i en intervju med De Sola på Youtube att han själv kommit över besvikelsen att inte bli uttagen i truppen.

– Jag försöker inte längre att förstå det, jag har redan accepterat att jag inte blev uttagen. Min familjs stöd har gjort det enklare att hantera. 

– Jag blev faktiskt överraskad över hur många som kom för att prata med mig om uttagningen. Jag pratade med Firmino, han sa: "Bekymra dig inte min vän, sådant händer". Klopp skickade också ett meddelande, vilket jag inte hade förväntat mig. Han sa: Jag förstår det inte. Du förtjänade att bli uttagen. Men ta det med ro."

Gini Wijnaldum gick ut offentligt för att stötta sin lagkamrat. När Liverpools officiella Instagramkonto publicerade en bild på Firmino och Alisson när de blivit uttagna i truppen kommenterade mittfältaren "Fabinho?" En kommentar som fått drygt 45 000 likes. 

– Dagen efter sa han: "Fabinho, jag ville gå in på Brasiliens Instagram och kommentera "Var är Fabinho?" Då sa jag "Kompis, sluta med det", med ett leende, berättar Fabinho.

Nu koncentrerar sig Fabinho på att utvecklas som spelare.

– Det är många som känner mig som säger att jag borde skjuta mer utifrån. Det är en av sakerna som jag vill förbättra. Jag vill vara en viktigare del i det offensiva spelet. 

– Året för anpassning är över, från och med nu ska jag bli en bättre spelare för Liverpool och jag tror att det kommer att förbättra mina chanser att bli uttagen i landslaget.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer