Bekräftat: Origi förlänger

Bild till nyheten Bekräftat: Origi förlänger
Champions League-hjälten har skrivit på ett nytt långtidskontrakt med klubben.

Under sommaren har Divock Origis framtid i klubben diskuterats fram och tillbaka. Nu är det officiellt att belgaren valt att stanna i Liverpool. 

Anfallaren, som skrev in sig i klubbens historieböcker genom att sätta spiken i kistan med sitt 2-0-mål och därmed säkra Champions League-titeln i Madrid, har nu enligt Liverpoolfc.com skrivit på ett nytt långtidskontrakt. 

Origi själv berättar om kontraktsförlängningen i en intervju med officiella hemsidan.

– Jag är väldigt glad över att få möjligheten att skriva på detta kontrakt, det ger dig en boost i starten av den nya säsongen. Jag är väldigt glad. 

– Jag har alltid känt mig komfortabel här. Jag har utvecklats under hela min karriär. Jag skulle säga att det var här som jag blev en man, jag skrev på för klubben redan när jag var 19 år.

– När vi behövde fatta ett beslut ville jag prata med klubben först och mitt entourage, men känslan var alltid att jag ville stanna och förlänga mitt kontrakt. 

– Det är en fantastisk klubb, vi har en bra grupp här, staben är otrolig. Alla som jobbar på Melwood också, man känner att detta är något speciellt.

– Vi är en ung grupp så vi har mycket potential. Jag har kul på träningarna och på planen, vilket är viktiga faktorer som spelare. Nu vill jag fortsätta att utvecklas och försöka att maximera min potential och talang. I slutet av min karriär vill jag se tillbaka och vara stolt.


24 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer