Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (B)

lördag 23 nov 16:00

Crouch lägger skorna på hyllan

Bild till nyheten

Då har ännu en ikon och Liverpoollegendar beslutat att lägga skorna på hyllan. Det är den evigt unge och väldigt långe Peter Crouch som idag berättade att det är dags för pension.

Peter Crouch som fyller 39 år i januari har beslutat att lägga skorna på hyllan.

– Jag har haft 23 år på mig att förbereda mig på detta men nu är tiden kommen och jag har insett att kalla sig för "föredetta fotbollspelare" är inget man kan förbereda sig på överhuvudtaget. Men det är en otrolig resa jag har varit på sen jag fyllde 16. berättar Crouch.

– Om du hade berättat för mig att jag skulle spela 42 matcher för England, spela finaler med Liverpool och hjälpa Tottenham till Champions League spel. Då hade jag inte trott på dig överhuvudtaget men jag har verkligen haft " the time of my life".

– Jag hade en ambition om att spela tills jag fyllde 40 år men att gå från ordinarie till att spela 10-15 minuter har varit tufft att acceptera. Jag fyller 39 år i januari och jag känner mig i bra fysisk form men jag vill inte vara den som kommer in i slutet av matcherna och får en massa bollar skickade upp på mig bara.Därför känns detta som rätt beslut i slutändan. avslutar Peter Crouch.

Crouch som mäter 201 cm i strumplästen värvades för 7 miljoner pund från Southampton 2005. Han spelade 134 matcher och gjorde 42 mål för Liverpool. Han vann även FA-cupen 2006 med The Reds. Crouch hade även ett fint målsnitt i landslaget där han nätade 22 gånger på 42 matcher. Han spelade för Burnley under förra säsongen.

“He’s big, he’s red, his feet stick out the bed!"

Lycka till Peter Crouch, YNWA!

* Burnley blev sista klubbadressen.

Bannerbild