Truppen som drar till USA

Bild till nyheten Truppen som drar till USA
Jürgen Klopp har presenterat den 28-mannatrupp som reser med till USA för att fortsätta förberedelserna inför säsongen 2019/20.

Under tisdagsmorgonen kommer Liverpool att lyfta mot USA med Indiana som första stopp. Där ska de spela mot Borussia Dortmund på Notre Dame Stadium under fredagen.

Sedan fortsätter resan till Boston där de ställs mot Sevilla på Fenway Park. Turnén avslutas sedan i New York på Yankee Stadium mot Sporting CP.

Truppen

Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Gomez, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Mignolet, Brewster, Robertson, Origi, Matip, Kent, Lewis, Phillips, Jones, Hoever, Ojrzynski, Duncan, Woodburn, Wilson, Larouci, Alexander-Arnold, Van den Berg, Atherton.

Ingen Shaqiri

Ett namn som finns med i truppen som kanske inte alla känner till är den unge Jakub Ojrzynski. Den 16-årige målvakten kom till Liverpool från Legia Warszawa för en summa på cirka 200 000 pund. Han värvades in till klubbens U18-lag, men i och med den lilla målvaktskris som uppstått får alltså Ojrzynski chansen att åka med. 

En annan målvakt som får åka med till USA är Andy Lonergan. Dock kommer han endast att träna tillsammans med laget. Detta skrev supporterklubben om tidigare under dagen: Kontraktslös keeper kallas in.

Xherdan Shaqiris namn finns inte bland de 28 spelarna som reser utan han stannar på Melwood för att behandla sin vadskada som han ådrog sig under landslagsuppdrag med Schweiz. 

15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer