Alisson sugen på mer efter succésäsongen

Bild till nyheten Alisson sugen på mer efter succésäsongen
Alisson Becker återvände till jobbet med Liverpool under gårdagen och funderar redan hur en enastående säsong 2018-19 kan förbättras.

Målvaktsgiganten avslutade sin första säsong med Liverpool genom att vinna Champions League och även den individuella Premier League-utmärkelsen Golden Glove som ligans bästa målvakt. Dessutom hjälpte han också sitt Brasilien att vinna Copa America.

Efter att ha tagit sommarledigt efter avslutningen av Copa America återvände Alisson med landsmannen Roberto Firmino, liksom Mohamed Salah till försäsongsträningen med resten av laget under gårdagen.

Och 26-åringen har återvänt till truppen med en beslutsamhet att förbättra prestationerna från den förra säsongen.

- Jag är mycket glad över att vara tillbaka, sa Alisson till Liverpoolfc.com i Frankrike. 

- Jag hade en trevlig semester, tillbringade tid med min familj och mina vänner, men jag saknade planen, killarna och personalen.

- Nu ser jag fram emot att komma tillbaka för att spela och börja jobba igen. 

Genom att hjälpa Brasilien att lyfta Copa America-pokalen blev Alisson en del av det första Brasilianska landslag att vinna turneringen sedan 2007.

- Att vinna två titlar, två stora titlar under säsongen var bra för mig. Jag hoppas att vi får göra det fler gånger under kommande säsong.

Förutom pokalerna tog Alisson också andra individuella utmärkelser utöver Golden Glove.

- Mitt första mål är alltid att vinna med laget, att vinna för klubben. Först därefter kommer de enskilda troféerna. Jag är glad, men de var inte bara mina troféer - de var troféer för de andra målvakterna här som arbetar riktigt, riktigt hårt på planen med mig, för John [Achterberg] och Jack [Robinson] och med [Claudio] Taffarel i landslaget, och med mina andra lagkamrater också. 

Källa: Liverpoolfc.com


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer