Adrián är den perfekta lösningen

Bild till nyheten Adrián är den perfekta lösningen
Jürgen Klopp anser att förvärvet av Adrián representerar den "perfekta lösningen" för Liverpool efter att Simon Mignolet lämnat klubben.

Simon Mignolets sex år långa Liverpoolkarriär nådde sitt slut tidigare idag när han genomförde en permanent övergång till Club Brugge.

Liverpool agerade snabbt för att utöka målvaktsuppsättningen genom att skriva kontrakt med Adrián, som anländer på free transfer efter att ha lämnat West Ham United i slutet av förra säsongen.

32-åringen noterades för 150 matcher under sin tid med Hammers, två gånger slutade han som runner-up i klubbens Player of the Year Award - och Klopp känner att han kommer bidra med nödvändig talang och erfarenhet till sin trupp.

- Jag tror att det här är den perfekta lösningen för oss i detta ögonblick när det kommer till att ersätta talang och erfarenhet.

- Med Ali och Simon kände jag att vi hade två "nr 1" och på många sätt har vi upprepat det med Adrian. Det är viktigt.

- Han är en målvakt som känner till Premier League, som har spelat i pressade situationer och har den högsta kvaliteten.

- Det är stora handskar att fylla eftersom Simon var så enastående professionell och har bidragit till gruppen även när han inte var i startelvan. Allt vi vet om Adrián säger att han har de personliga egenskaperna med sin tydliga speltalang för att säkerställa att detta område i laget inte försvagas.

- Vi ser alla fram emot att arbeta med honom.

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer