Nästa match (Premier League)

Bournemouth klubbmärke Bournemouth (B)

lördag 07 dec 16:00

Kanté kan missa finalen

Bild till nyheten

Frank Lampard har gett en uppdatering kring skadeläget i truppen inför Supercup-finalen imorgon.

– N'Golo Kante startade på bänken eftersom att han hade en skada och har missat hela försäsongen, så han var inte redo för en start, menar Frank Lampard. 

– Jag vet hur viktig han är för oss. Han ådrog sig en ny lättare skada mot Manchester United, så vi får undersöka det närmare och ta ett beslut under kvällen.

Lampard kom med en del glädjande besked också. Han bekräftade att två spelare som missade ligapremiären nu kommer att finnas med på bänken.

– Willian och Rudiger är med oss, men de är i olika stadier av rehabiliteringen. Willian är inte långt från att vara frisk, han är kvitt skadan, men det skulle vara svårt att starta honom i en så intensiv match som denna. Han kommer att jobba under veckan med att komma i bättre form och han kommer att börja på bänken mot Liverpool.

– Det är en liknande situation med Rüdiger, men vi tyckte att det var viktigt att de följde med oss eftersom att de båda var viktiga för oss under förra säsongen. 

Engelsmannen tror på en tuff match imorgon.

– Att möta ett kvalitetslag som Liverpool i en final är så intensivt det kan bli. Det kommer att bli tufft, men vi kan inte skylla på något. Vi måste vara redo.

Bannerbild