Nytt kontrakt för Oxlade-Chamberlain

Bild till nyheten Nytt kontrakt för Oxlade-Chamberlain
Liverpool FC bekräftar att Ox har förlängt kontraktet.

Alex Oxlade-Chamberlain anslöt till klubben från Arsenal under sommaren 2017 och har sedan dess spelat 47 matcher och gjort fem mål. Han var även en del av truppen som säkrade Champions League-titeln i Madrid i juni, detta efter att han missat i princip hela säsongen på grund av en allvarlig knäskada. 

– Jag är väldigt, väldigt glad. Det har varit på gång ett tag nu så det känns skönt att det äntligen är gjort och att jag har förlängt min tid i klubben. Jag ser verkligen fram emot detta, säger Oxlade-Chamberlain till Liverpoolfc.com efter att ha skrivit på sitt nya avtal.

– Det känns som att jag gått miste om ett helt år, vilket jag såklart gjorde, så det känns kul att få förlänga kontraktet. För mig känns det som att jag får en möjlighet att betala tillbaka för det året genom, förhoppningsvis, fina prestationer.

Efter att ha varit skadefri under hela försäsongen är engelsmannen nu fast besluten att hitta tillbaka till den nivån han presterade på innan han ådrog sig den allvarliga knäskadan.

– Jag kan lova supportrarna att jag ska ge allt. Det kan hända att jag har en del matcher som är sämre och en del väldigt bra, men jag kommer att kämpa mig igenom allt för att pusha det här laget framåt.

– Jag hoppas att jag kan bidra med en del speciella saker som jag gjorde innan skadan, men mest av allt vill jag vara en del av den här gruppen som förhoppningsvis kan fortsätta att vinna titlar.

– Jag är väldigt exalterad över framtiden för oss alla.


27 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer