Bekräftat: Duncan till Fiorentina

Bild till nyheten Bekräftat: Duncan till Fiorentina
Bobby Duncan har, efter en stökig sista tid i klubben, skrivit på för Fiorentina.

För drygt en vecka sedan kom uppgifter om att unge anfallstalangen Bobby Duncan önskade sig bort från klubben. Liverpool uppgavs dock inte intresserade av en deal och tackade nej till de erbjudanden som kom in. 

Kort efter detta tog dock Bobby Duncan, tillsammans med sin agent, till Twitter för att redogöra för sin egen sak och mena på att Liverpool satt honom i en omöjlig situation där han uppgavs varken vara önskad av Liverpool, men ändå inte tillåten att lämna. 

Det som ryktades då var bland annat att Fiorentina visat intresse för att ta Duncan på lån, något Liverpool inte var intresserade av. 

Nu har Florensklubben dock kommit tillbaka med ett nytt erbjudande som Liverpool har accepterat och under måndagskvällen bekräftades övergången på Liverpools officiella hemsida. 

Enligt Liverpool Echo landar övergångssumman på cirka £1,8M. I avtalet finns även en återförsäljningsklausul på 20%. Sky Sports skriver att spelaren skrivit på ett treårskontrakt med option på ett fjärde år.

Det var – av förståeliga skäl – inte heller agenten Saif Ruby som slutförde dealen mellan klubbarna, utan Duncans förra agent Rob Segal från YMU Group.

Efter att övergången bekräftats tog Bobby Duncan till sociala medier för att tacka sin gamla klubb.

"Jag vill tacka alla i Liverpool FC, från tränarna och staben till spelarna, för att ha hjälpt mig att utvecklas i klubben. Jag reser härifrån med speciella minnen... Tusen tack," skriver Duncan på Instagram.


21 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer