Målfest på St Mary's

Bild till nyheten Målfest på St Mary's
Jordan Henderson och Trent Alexander-Arnold var i spel när England tog emot Kosovo i EM-kvalet.

Under tisdagen EM-kvalspelade England mot Kosovo på St Mary's stadium i en match som kom att innehålla hela åtta mål.

För Liverpools del hade de två representanter i startelvan i form av Jordan Henderson och Trent Alexander-Arnold. De båda spelade hela matchen.

England åkte på en tidigt kalldusch när Kosovo tog ledningen redan efter 35 sekunder genom Valon Berisha. Engelsmännen behövde dock inte vänta länge på en kvittering - med åtta minuter på klockan gjorde Raheem Sterling 1-1.

Harry Kane, som stod för ett hattrick mot Bulgarien i helgen, gav sitt lag ledningen efter 20 minuters spel. Jadon Sancho stod för assisten. Samme Sancho skulle senare, efter att Kosovo lyckats göra ett självmål till 3-1, få göra sitt första landslagsmål vilket betydde 4-1.

Bara minuter efter sitt första landslagsmål slog han till med sitt andra och England gick till pausvila med en 5-1-ledning.

Efter pausen vaknade Kosovo till och gjorde två snabba mål till ställningen 5-3, men mer blev det inte och Gareth Southgates mannar tog hem alla tre poäng.