Framtidslöfte får femårskontrakt

Bild till nyheten Framtidslöfte får femårskontrakt
Liverpool FC har tecknat ett långtidskontrakt med juniorstjärnan Paul Glatzel.

Det står redan klart att 18-åringen kommer att missa större delen av säsongen på grund av en korsbandsskada, men det hindrar inte klubben från att belöna honom med ett nytt kontrakt.

– Det är såklart en underbar känsla, säger han till Liverpoolfc.com.

– Jag är oerhört besviken över att jag blev skadad på försäsongen, men det är ändå en skön känsla att veta att klubben tror på mig. Nu kan jag fokusera på min rehabilitering, fortsätter den unge strikern.

– Jag har varit i klubben så länge och vill bara fortsätta att ge allt och se vart det bär mig. Förhoppningsvis kan jag kicka igång härifrån och köra på. Kontraktet gör det i alla fall lättare.

– Mentalt är det bra att kunna fortsätta med min rehab och känna att folk tror på mig – och de vet att jag kommer att komma tillbaka starkare efter skadan. Jag ska se till att vara redo att köra på när jag är tillbaka.

Förra säsongen smällde Paul Glatzel in 28 mål för U18 och var kapten i laget som lyfte klubbens fjärde FA Youth Cup-buckla efter ha blivit turneringens skyttekung med åtta mål.

I början av sommaren blev han uppflyttad till Jürgen Klopps A-lagstrupp och tilldelades tröja nr 63, men skadade sig oturligt redan i den första träningsmatchen mot Tranmere.

Till skillnad från anfallskollegan Bobby Glatzel tycks Glatzel, som är född scouser av tyska föräldrar, vara beredd att bida sin tid för att bli en framtida stjärna i Liverpool FC. 

Enligt obekräftade uppgifter handlar det om ett femårskontrakt, fram till 2024.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer