– Det är tufft att hantera

Bild till nyheten – Det är tufft att hantera
Ryan Kent menar att Liverpool ljög för honom innan de tillslut valde att sälja till Rangers.

Efter en lyckad lånesejour med Rangers under förra säsongen var den skotska klubben sugen på att låna Ryan Kent på nytt under denna säsong. Liverpool å andra sidan var inte beredda att släppa spelaren på ännu ett utlån. 

– Det var väldigt tufft. Jag behövde vara mentalt stark. När man får höra en sak men inget händer, lögnerna, det är tufft att hantera det, säger Kent till Sky Sports.

– Det jag kunde göra var att hålla mig i form och träna för mig själv för att vara säker på att hålla konditionen på en bra nivå. Jag väntade på att en möjlighet skulle dyka upp.

Det såg länge ut som att det inte skulle bli någon överenskommelse mellan Rangers och Liverpool, men under transferfönstrets sista dag så enades de båda parterna om en permanent övergång. 

– Jag skulle ha velat vara här från start, det är tufft att se matcher på TV som man egentligen ville vara en del av själv, men jag är nöjd över att vara tillbaka och jag kan inte vänta på att få komma igång. 

– Det fanns en del småproblem och ibland trodde jag inte att det skulle bli av. Jag hade dock alltid en känsla av att det skulle pågå in i transferfönstrets sista dag, vilket var vad som skedde.

– Jag är i en privilegierad position i livet där jag har möjligheten att spela fotboll, det är varje barns dröm. Jag tror att det är naivt att inte njuta av den positionen i livet. Jag är lyckligt lottad.

Ryan Kent var utlånad till en hel del klubbar innan han verkligen hittade rätt hos Rangers.

– För en gångs skull kände jag mig hemmastad och kunde njuta av fotbollen. Det är en känsla som jag vill ha resten av min karriär. Jag kände den känslan för första gången när jag kom hit.

– Managern tror på mig och självklart får fansen dig att prestera på din högsta nivå.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer