– Det var ett skämt som ingen förstod

Bild till nyheten – Det var ett skämt som ingen förstod
Jürgen Klopp försäkrar supportrarna om att vädret i England inte kommer att påverka hans framtid i klubben.

Tidigare under dagen kom rapporter från Tyskland att det engelska vädret kan komma att påverka Jürgen Klopps beslut att förlänga kontraktet med Liverpool eller ej.

Under kvällens presskonferens inför mötet med Napoli imorgon fick Klopp en fråga angående sin agents påståenden.

– Det var ett skämt, tysk humor, som ingen förstod. Vädret har aldrig varit någon anledning till att jag valt en viss stad. Vädret i Liverpool är inte alltid fint, men speciellt mellan mars och september är det bra. 

Managern menar att han är helt komfortabel i England och att vädret aldrig skulle ha varit en faktor till missnöje.

– Minns att jag kom hit i oktober månad, man kan sjunga låtar om att inte flytta till Liverpool i oktober, för fram till och med mars så är vädret inte så bra. Under de första månaderna så var vädret inte bra, så jag pratade mycket om det, men det är långt tillbaka i tiden.

– När jag pratar om vädret nu så handlar det mest om vinden, som påverkar fotbollen. Jag är helt komfortabel med vädret. Kanske är det det mest sunda vädret i världen, tillräckligt med regn, vind och det är alltid frisk luft. 

– Jag hörde att det kom som en bomb. Han uttalade sig och alla slog på stort. Han är egentligen inte min agent, han är min vän, så han får säga vad han vill. Han sa vad han sa och det var ingen som förstod hans skämt. 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer