Chelseas skadelista växer

Bild till nyheten Chelseas skadelista växer
London-laget har en del skadeproblem inför söndagens match på Stamford Bridge.

Under gårdagen sparkade Champions League-säsongen 2019/20 igång. För Liverpools del blev det förlust med 2-0 mot Napoli på bortaplan. Förlust blev det även för Chelsea som tog emot Valencia på hemmaplan, matchen i London slutade med en 1-0-förlust för Frank Lampards manskap.

Den unge mittfältstalangen Mason Mount tvingades att lämna planen tidigt för hemmalaget på grund av skada, skadans omfång är dock oklart och han kan komma att vara spelklar redan till helgen.

Sedan tidigare återfinns namn som Ruben Loftus Cheek och N'golo Kante på skadelistan. De båda är enligt rapporter inte tillgängliga för spel mot Liverpool. Även Emerson och Callum Hudson-Odoi är osäkra för spel. Mittbacken Antonio Rüdiger har problem med en ljumskskada och går en kamp mot klockan inför helgen.

I ligaspelet står Londonlaget noterade för åtta inspelade poäng efter fem omgångar och Liverpool har som bekant full pott med 15 poäng. De båda lagen har redan mötts en gång under säsongen, i Supercupfinalen som slutade med Liverpoolseger efter straffar. 

Chelseas startelva mot Valencia under gårdagen:

Arrizabalaga, Zouma (Giorud 73), Christensen, Tomori, Azpilicueta, Jorginho, Kovacic (Barkley 80), Alonso, Willian, Mount (Pedro 16), Abraham

Källa: Liverpool.no


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer