– Kommer bli pressade hela vägen

Bild till nyheten – Kommer bli pressade hela vägen
Trent Alexander-Arnold om kampen med Manchester City i ligaspelet, Napoli-matchen och det faktum att Andy Robertson raderat sitt Twitter-konto.

Liverpool har redan skaffat sig en ledning med fem poäng i Premier League efter att ha vunnit fem av fem inledande omgångar. 

Även under förra året hade de röda en relativt stor lucka ned till Manchester City, dock betydligt längre in i säsongen, men efter ett par oavgjorda resultat samtidigt som Pep Guardiolas manskap vann match efter match så hade Liverpool inte längre förstaplatsen i egna händer och i slutändan blev det en andraplats, en poäng bakom de ljusblå.

– Mot slutet av förra säsongen var vi alla väldigt spända, men det var inte i våra egna händer. City gjorde det väldigt bra som höll undan. Vi vet att vi kommer att bli pressade hela vägen i år igen, säger Trent Alexander-Arnold i en intervju med Associated Press.

I intervjun fick han även en fråga angående Napoli-matchen tidigare i veckan.

– Vi gjorde inte vår bästa kollektiva insats i tisdags. Det var bättre än matchen vi spelade där under förra säsongen, så det är något positivt som vi kan ta med oss.

Efter 2-0-förlusten har Andy Robertson deaktiverat sitt Twitter-konto och nu spekuleras det i att han gjort det på grund av en hatstorm efter att han fällt José Callejon vilket ledde till att Dries Mertens gjorde 1-0 från straffpunkten. Vissa hävdar att det är på grund av kritiken han fick efter landskamperna med Skottland under senaste landslagsuppehållet.

– Han är väldigt starkt mentalt, så jag är säker på att, oavsett vad som var anledningen, så var det det bästa för honom, säger Alexander-Arnold.

– Nästa gång vi träffas ska jag se hur han mår och se försäkra mig om att det inte är allt för allvarligt. Jag tror att alla spelarna har sms:at honom eller pratat med honom för att se till att han är OK.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer