Nytt kontrakt för Matip!

Bild till nyheten Nytt kontrakt för Matip!
Joel Matip har idag skrivit på ett nytt kontrakt med klubben som sträcker sig över de kommande fem åren.

Under fredagen signerade Joel Matip kontraktet på Melwood vilket innebär att klubben har säkrat spelarens tjänster för fem år framåt. 

Matip kom till klubben på en free transfer från Schalke 04 under sommaren 2016 och har sedan dess gjort 107 framträdanden för The Reds. 

Tillsammans med Virgil van Dijk har 28-åringen bildat ett mittlås av yppersta världsklass, vilket var en starkt bidragande faktor till att Champions League-titeln säkrades för sjätte gången i klubbens historia. Formen har fortsatt även denna säsong och mittbacken har hjälpt laget att starta ligaspelet på bästa sätt med åtta raka segrar.

– Det är en fantastisk känsla att ha förlängt min tid i klubben. Det är en otrolig känsla, säger Matip till Liverpoolfc.com efter att ha skrivit på kontraktet.

– Alla utifrån vet att Liverpool är en väldigt stor klubb, men när man är på insidan, då får man verkligen en känsla av hur stor den här klubben faktiskt är. I alla länder är det supportrar överallt. Det är en enorm klubb som jag tror att alla spelare vill spela för.

– Vi har ett ungt och talangfullt lag och jag tror att var och en av oss är hungrig efter framgång. Nu vet vi hur det känns att vinna något och vi vill uppleva det igen.

– Det finns fortfarande mycket att uppnå. Man vet aldrig hur det slutar, man måste bara jobba hårt och göra sitt allra bästa, så får man se vad som händer.

– Det är en ära att vara en del av klubben. Det gör mig så glad att folk tycker att jag gör ett bra jobb och att klubben vill ha mig här. 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer