De Gea med i truppen

Bild till nyheten De Gea med i truppen
Manchester Uniteds David de Gea har återhämtat sig snabbare än väntat från sin skada och är en del av truppen till mötet med Liverpool.

David de Gea tvingades att lämna planen på grund av skada i landskampen mot Sverige på Friends Arena.

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer har tidigare under veckan sagt att det inte fanns någon möjlighet för målvakten att bli klar till matchen mot Liverpool och så sent som igår påpekade han återigen att spanjoren inte är spelklar.

Det verkar dock som att målvakten tillfrisknat snabbare än väntat, han är nämligen med i Manchester Uniteds trupp till matchen på Old Trafford, det skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

Jürgen Klopp fick under sin presskonferens en fråga om Uniteds skador. Det var tydligt att tyske tog de definitiva beskeden med en nypa salt.

– För tre dagar sedan sa Ole att det inte fanns någon som helst möjlighet för De Gea och Pogba. Idag sa han "kanske, det finns en chans", imorgon kommer det att vara 100 procent, sa Klopp.

Uniteds trupp: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Victor Lindelof, Axel Tuanzebe, Phil Jones, Marcos Rojo, Ashley Young, Brandon Williams, James Garner, Scott McTominay, Andreas Pereira, Fred, Juan Mata, Tahith Chong, Angel Gomes, Daniel James, Marcus Rashford, Anthony Martial, Mason Greenwood.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer