Backar efter kritiken

Bild till nyheten Backar efter kritiken
Pep Guardiola har förklarat sitt uttalande där han kallade Sadio Mané för en filmare.

I helgen uttalade sig Pep Guardiola om Sadio Mané och menade att anfallaren är en filmare.

– Ibland filmar Mané, ibland gör han otroliga mål i slutminuterna. Han är en stor talang, sa spanjoren efter Manchester Citys seger mot Southampton.

Uttalandet har väckt starka reaktioner framförallt på sociala medier, men även Jürgen Klopp reagerade och ställde sig bland annat frågandes till varför spanjoren så ofta pratar om Liverpool.

Inför de ljusblåas Champions League-möte med Atalanta fick Guardiola en fråga om vad han verkligen menade med sitt uttalande.

– Min son och min dotter säger alltid att Liverpool har tur när de vinner i sista minuten. Jag säger till dem att de inte har tur. Liverpool har gjort detta många gånger denna säsong och förra säsongen eftersom att de har en förmåga att kämpa till sista sekund. 

– Jag har sagt det till mina spelare också, inte bara mina barn. Det handlar inte om tur. Ibland, som i 94:e minuten mot Leicester, får de en straffspark som man funderar över. Det var anledningen till min kommentar och det var inte meningen att stämpla Sadio Mané som en sådan typ av spelare. Domaren och VAR kom fram till att det var straffspark. Jag kanske tog fel när jag inte tyckte att det var straff.

– Som Jürgen säger så känner han Sadio bättre än vad jag gör. Jürgen försöker att vara positiv när han säger att Sadio inte är sådan.

Källa: Liverpool.no


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer