Klopps peptalk i matchprogrammet

Bild till nyheten Klopps peptalk i matchprogrammet
"Jag kunde inte vara mer stolt över mitt lag" skriver The Boss i klubbens officiella matchprogram.

Jürgen Klopp är väldigt positiv och hyllar sina spelare inför kvällens match mot Man City.

"Helt ärligt så njuter jag inte av de 90 minuterna när det pågår och så är det i nästan alla matcher jag har varit involverad i under min managerkarriär. När du är i det ögonblicket så jobbar du och tillåter inte dig själv att tänka på om det är något du borde njuta av eller inte – men jag kan uppskatta situationen och det gör jag, skriver han.

"Jag värdesätter hur mina spelare har förbättrat sig och växt samman för att ta oss till en punkt att vi är involverade i en situation som denna.

"Jag gläder mig över att spelarna och laget har fått status om ett av de bästa fotbollslagen i världen just nu. Jag gläder mig över att veta att dessa spelare har full tro på sig själva.

"Jag kunde inte vara mer stolt över vad denna trupp har gjort och fortsätter att göra. Liverpool Football Club har en sådan tur att ha denna fantastiska grupp människor tillsammans och konkurrera för klubbens räkning. De är så speciella, varenda en av dem.

"Vi kan inte – och ska aldrig lova ett utfall. Vi kan inte lova ett speciellt resultat idag eller att vi ska uppnå något speciellt i maj heller – det vore idioti.
Men vi kan lova – och det har vi hela tiden gjort – att detta lag, oavsett vilka som är i startuppställningen idag, kommer att ge allt de har. 

"För dessa spelare finns det inget annat sätt. Det är en för alla och inget mindre än det när de spelar för Liverpool."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer