Ny fight mellan Gomez och Sterling

Bild till nyheten Ny fight mellan Gomez och Sterling
Raheem Sterling har petats från Englands EM-kvalmatch mot Montenegro efter ett nytt bråk med Joe Gomez på landslagsträningen, mindre än 24 timmar efter drabbningen på Anfield.

Gomez och Sterling knuffades och gruffades i slutskedet av Liverpools 3-1-seger på söndagen och trots att duon skakade hand med varandra efter matchen har krutröken ändå inte lagt sig.

När landslaget samlades på St Georges Park under måndagen inleddes träningspasset i humoristisk ton, men förbyttes snart i ett nytt gräl.

Enligt Daily Mail drabbade Gomez och Sterling samman i en ny närkamp och måste säras åt genom chockade lagkamrater. 

Enligt vittnesuppgifter till Mirror ska Sterling dessutom ha frågat Gomez om han "still is the big man".

Som en konsekvens av sitt aggressiva beteende har nu Sterling  petats från truppen som möter Montenegro på onsdag.

– En av våra största utmaningar och styrkor är att vi har klarat av att skilja klubbrivalisering från landslaget. Dessvärre var känslorna efter gårdagens kamp fortfarande färska, säger förbundskaptenen Gareth Southgate.

– Min känsla är att detta beslut är det riktiga för laget. Nu när det är fattat har det varit i enighet med hela truppen och det är viktigt att vi stöttar spelarna och fokuserar på torsdag kväll, fortsätter han.

England behöver bara en poäng i de två avslutande gruppspelsmatcherna för att säkra EM-biljetten nästa sommar. En seger räcker för att vinna gruppen.

Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain och Trent Alexander-Arnold är också med i truppen som ska möta Montenegro och Kosovo på söndag.

Joe Gomez har haft en jobbig inledning på PL-hösten och bara startat en match, medan den förre Liverpoolyttern Sterling har gjort 14 mål på 17 matcher och även fyra mål för England.

* Gomez var på gott humör då han mötte förbundskaptenen Southgate på landslagssamlingen igår.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer