Sterling om att känslorna gick överstyr

Bild till nyheten Sterling om att känslorna gick överstyr
– Mina känslor tog överhanden men jag och Joe Gomez har lagt detta bakom oss nu, skriver Raheem Sterling på Instagram.

Man City-stjärnan, som fick sitt genombrott i Liverpool våren 2014, medger att hans känslor gick överstyr när de engelska landslagsspelarna träffades på högkvarteret St Georges Park på måndagen – mindre än ett dygn efter sammandrabbningen på Anfield.

Vittnesuppgifterna går isär om Sterling och Joe Gomez råkade i luven på varandra ute på träningsfältet eller i matsalen, men klart är att ett nytt handgemäng uppstod där Sterling grabbade tag i Gomez nacke och att lagkamraterna tvingades sära på duon.

Gomez ska omedelbart ha backat undan från situationen medan Sterling fortsatt att uppträda aggressivt, till allas stora förvåning.

Sterling är nu petad från truppen som ska möta Montenegro i EM-kvalet på torsdag.

"Alla vet vad fotbollen betyder för mig. Alla vet att jag inte är någon bråkstake. Joe och jag har pratat, skakat hand och gått vidare", skriver Raheem på Instagram.

"Vi håller på med en sport där känslorna då och då tar överhanden och jag är man nog att erkänna att känslorna svallade över för mig. Nu har vi gått vidare. Vi håller på med denna sport för att vi älskar den."

"Jag och Joe Gomez har lagt detta bakom oss. Vi känner båda att detta var något som pågick i 5-10 sekunder. Det är över nu. Vi blickar framåt. Det finns ingen anledning att göra detta större än vad det är. Låt oss fokusera på matchen på torsdag", avslutar Sterling.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer