Bild till nyheten Video: Seger för Manés Senegal
Senegal tog en övertygande 2-0-seger mot Kongo i kvalet till de Afrikanska mästerskapen.

Sadio Mané är en av många som är ute på landslagsuppdrag under det pågående uppehållet.

Under onsdagen ställdes Manés Senegal mot Kongo på hemmaplan i den första gruppspelsmatchen i grupp I.

Matchen skulle avgöras i den första halvleken när hemmalaget gjorde två snabba mål. Sidy Sarr gjorde det första efter en hörna som cykelsparkades fram till en fristående Sarr som säkert satte 1-0.

Bara minuter senare var Mané inblandad i 2-0-målet när han slog ett inlägg till Habibou Diallo som nådde högst i luften och nickade in bollen bakom Kongos målvakt.

Se de båda målen nedan:

Det blev inga fler mål i matchen och Senegal kunde räkna hem tre poäng. I Senegals nästa match i grupp I väntar Swaziland, den matchen spelas på söndag.