– Njuter av att spela med dem

Bild till nyheten – Njuter av att spela med dem
Sadio Mané berättar om hur det är att spela i Liverpools fruktade fronttrio.

Målen från Sadio Mané och Mohamed Salah mot Manchester City ökade målskörden från fronttrion - Mané, Firmino, Salah - från säsongen 2017/18 till 183.

Alla tre spelare i de rödas fruktade trio är nominerade till fotbollens finaste individuella pris ballon d'Or efter att bland annat har spelat en stor roll i att Liverpool säkrade klubbens sjätte Champions League titel i somras. 

– Jag säger alltid att det är väldigt lätt att spela ihop. Jag är lyckligt lottad som får spela tillsammans med dessa fantastiska spelare, säger Sadio Mané enligt Liverpoolfc.com.

– Alla spelare skulle älska att spela ihop med dem eftersom att de är väldigt duktiga spelare som gör det lättare för dig. Jag njuter av att spela med dem.

– Vi är alla från olika länder och talar olika modersmål, men jag menar att fotbollen är ett universalt språk som alla kan prata. Detsamma gäller för Mo, Bobby och jag själv.

Under Jürgen Klopp har Liverpool utvecklats till ett av världens bästa lag och Mané är full av beröm för tysken.

– Jag har nästan svårt att beskriva hur bra och hur framgångsrik han varit för Liverpool. Alla kan se hans otroliga kvaliteter som manager och vad han gjort för den här klubben och för staden. 

– Han säger alltid rätt saker för att styra sitt lag. Han vet exakt hur han ska hantera laget. Jag litar fullt ut på honom. Han är en vinnare, avslutar Mané.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer