– Han är väldigt svår att stoppa

Bild till nyheten – Han är väldigt svår att stoppa
James Milner har mött spelare som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo under sin långa karriär, men pekar ut en Crystal Palace-spelare som den värsta han mött.

Vicekapten James Milner har under sin karriär spelat 709 matcher för klubblag och 61 matcher för det engelska landslaget. Mittfältaren är den enda aktiva spelaren i Premier League som har spelat över 500 matcher i ligan. 

Milner har ställts mot världsstjärnor som Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, men i en intervju med The Guardian ger engelsmannen ett överraskande svar på frågan vilken motståndare som varit tuffast att möta.

– Messi är otrolig. Jag har haft turen att få spela mot honom och Ronaldo, deras siffror är otroliga år efter år, konstaterade Milner.

Engelsmannens tuffaste motståndare håller dock till i Premier League och spelar i Crystal Palace.

– Wilfried Zaha. Två gånger har jag blivit utvisad efter tacklingar på honom.

– Han är en talang. Oförutsägbar. Man ser hur svårt det är att hantera honom när man ser honom spela. När du möter Zaha är han full av tricks och finter, han är väldigt svår att stoppa.

Milner har dragit på sig tre röda kort under sin karriär och som han nämner själv har två kommit efter dueller med just Zaha. Det första röda kortet fick han 2012 när han spelade för Manchester City. De två andra utvisningarna har kommit efter att han dragit på sig ett andra gult kort med en fällning av Palace-yttern.

På lördag möter Liverpool just Crystal Palace och skulle Andy Robertson missa matchen är det allra troligast att Milner får agera vänsterback och ställs då ännu en gång öga mot öga med Zaha, som oftast utgår från högerkanten.

Källa: The Guardian, Liverpool.no


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer