Senaste nytt inför Palace

Bild till nyheten Senaste nytt inför Palace
Ingen spelare återvände från landslagspausen med skada, rapporterade Klopp på presskonferensen. Men det finns frågetecken inför Crystal Palace – bland annat gällande Salahs ankel. Se video + textsammanfattning.

Om Joe Gomez och bråket med Sterling

– Han har det fint. Det är ni som blåser upp dessa saker som större än vad de är. De som var involverade i det löste saken snabbt. 

– England hanterade saken på det sätt som de tyckte var rätt och jag kan inte uttala mig mer om det, för jag var inte där.

Om största utmaningen i titelracet

– Vi tänker inte på titelracet, den största utmaningen är att hela tiden få frågor om det. Utmaningen handlar om hur många poäng vi kan samla ihop.

Om managerbytet i Spurs

– Välkommen tillbaka José. Det är fint att ha honom tillbaka och han var nog desperat efter det.

– Å andra sidan är inte Mauricio här längre, vilket visar hur snabbt allt kan ändra sig nuförtiden. För fem månader sedan mötte vi varandra i CL-finalen. Han är en bra grabb. Nu är han på semester och jag hoppas att han njuter av det i några dagar, veckor eller månader.

– När jag först hörde det, så kunde jag inte riktigt tro på det. Men så löste de saken snabbt. José är väldigt motiverad, så det ska bli intressant.

Om Crystal Palace

– Palace har kvalitet och en bra atmosfär. Det är ett tufft ställe att komma till. De har inte haft något spektakulärt transferfönster, men att jobba ihop under en längre tid kan fungera. 

– De hade en väldigt bra start och gör det svårt för alla.  De gillar att försvara sig kompakt och är ett hot på kontringar. Zaha, Townsend och Ayew... vi måste hitta lösningar mot dem.

Om skadeläget

– Virgil är hundra procent klar. Men under den här tiden under året händer det mycket. Jag vet inte till hundra procent... men idag blir ett viktigt pass för att kolla upp de som kom tillbaka sent. Alisson, Firmino, Fabinho och Gini återvände sent. 

– Vi måste vänta till sista minuten innan vi fattar beslut. Ingen kom i alla fall tillbaka med allvarlig skada.

– Salah tränade igår, men bara med det vi ville. Ankeln har inte blivit värre, men det är kvar. Så det är problemet.

Om den tuffa perioden som stundar

– Det är ingen långtidsplan, men efter fyra år borde jag vara van vid det nu. Vi blickar bara mot Palace. På onsdag har jag ingen aning om vilka som ska spela mot Napoli. Det handlar om att hitta lösningar för varje uppgift.

– Jag har ingen aning om vilka vi möter efter Brighton. Vi måste bara se till att spelarna är i toppform och redo att bidra och leverera.

Om Xherdan Shaqiri

– Han har varit ute i fem veckor eller liknande, så att komma tillbaka i matchform tar tid. Det är fint att ha honom tillbaka och vi såg många fina saker på träningen den här vecka.

– Han är inte skadad, men vi behöver inte förhasta oss och det intensivt för honom just nu.

Klopp fick också en fråga om schweizarens framtid.

– Varför ska jag snacka med någon som kommer från utsidan om det? Han har varit skadad. Vi pratade tidigare under säsongen då han inte spelade så mycket som han ville. 

– Spekulationer är spekulationer. Allt är fint här. Givetvis har han en framtid här.


17 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer