Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (B)

lördag 23 nov 16:00

Samarbetspartners

Här kan du kolla in vilka företag som vi valt att samarbeta med 2015/16 och alla fina förmåner du får som betalande medlem i Liverpool FC Supporters Club Sweden. - See more at: http://lfc.nu/nyheter/31823/stod-vara-samarbetspar..

SAM DODDS

Vår officiella klubbshop har ett unikt licensavtal med Liverpool Football Club. Skandinaviens ledande shop för LFC-produkter. Helt fristående från supporterklubben. 

Som medlem får du 10 % och 50 kronor i Sammy Coins.

O´LEARYS

Samtliga restauranger i Sverige ger 15 % rabatt på notan för medlem + 1 gäst mot uppvisande av giltigt medlemskort i svenska supporterklubben, digitalt eller plastkort.

O´LEARYS TOLV TELE 2 ARENA

  • 20 % rabatt på maten i restaurangerna O´Learys, Gnarly Market och Boston Grill
  • 20 % på alla superskojiga aktiviteter (barn under 12 år gratis!)
  • Matchens öl till reducerat pris vid varje tv-sänd Liverpoolmatch
  • 20 % per natt och rum på Bo Hotel

Gäller mot uppvisande av giltigt medlemskort i svenska supporterklubben.

LIVERPOOLTRAVEL.SE

Supporterklubbens officiella researrangör sedan 2016. Drivs av Karlstadsbon Johan Stomberg, dedikerad LFC-supporter och mångårig medlem. Rekommenderas starkt! Johan kommer också att lägga ut riktade erbjudanden till medlemmarna – och han är alltid på plats i Liverpool och råddar för att ni ska få den bästa servicen.

SEMIO – Google Ads-byrå för företagare

Sveriges mest norrländska Google Ads-byrå som skapar lönsamma digitala kampanjer. De som driver SEMIO är inbitna Liverpoolsupporters och erbjuder därför 25 % rabatt på uppstartskostnaden vid tecknade av ett nytt avta när du uppger kampanjkoden LFC.nu

LEEADS

Säljbolag som hjälper våra annonsörer att synas. Inkomsterna går till förbättringar av sajten och supporterklubbens framtida utveckling.

BILDBYRÅN

Levererar rykande färska matchbilder och annat som rör Liverpool FC.

* * * * *

Om du inte är betalande medlem sedan tidigare så blir du det snabbt och enkelt om du följer anvisningarna här: LFC.nu/blimedlem

Klicka här för att läsa om övriga medlemsförmåner.