Klopp: ''Jag sov under Sunderland-matchen''

Bild till nyheten Klopp: ''Jag sov under Sunderland-matchen''
Manager Jürgen Klopp var tillbaka efter sin blindtarmsoperation under måndagen när han snackade upp cupmötet med West Ham. Klopp svarade på frågor om fansens biljettprotest, Sunderland-matchen och farliga motståndare i West Ham. Klicka här för att se video från presskonferensen!

Klopp opererades i helgen för en blindtarmsinflammation och missade därmed Liverpools ligamatch mot Sunderland där fansen valde att protestera i den 77:e minuten mot de ökade biljettpriserna:

''Jag känner mig bra, detta var något nytt för mig. Jag hade en tuff natt, annars har allt gått bra. Jag tror att jag kan hålla mig i skinnet i matchen mot West Ham utan att hoppa omkring som jag brukar.

''Jag har sett matchen i efterhand och fram till de sista tio minuterna spelade vi mycket bra och det finns en hel del positivt. Men sättet vi släppte in de två målen på var inte tillräckligt bra.

''Eftersom jag sov under matchen och inte var på bänken kan jag lättare säga att vi bara måste gå vidare'', skrattade Klopp som även fick frågor om Liverpoolfansens biljettprotest i matchminut 77 där närmare 15 000 åskådare lämnade Anfield:

''Det är svårt för mig att ge ett uttalande eftersom jag har haft en hel del andra saker att tänka på de senaste dagarna. Jag vet att det inte är något som är lätt att snacka om för min del, eftersom det även är mitt problem, och vad jag än säger nu gör hela situationen desto mer komplicerad.

''Men detta är givetvis inte vad vi önskar. Vi vill att fansen ska vara kvar på arenan tills matchen är över. Jag måste sätta mig in i den här situationen''.

Matcherna duggar tätt för Klopp och hans Liverpool och redan i morgon är det dags för omspel i FA-cupen mot West Ham på bortagräs. Tysken säger att laget måste se upp med den farliga Hammers-spelaren Dimitri Payet:

''Payet är en duktig spelare men vi kommer inte att ta till med några speciella knep på honom mer än någon annan. Vi får tänka på hur vi ska spela och om vi når upp i vår bästa nivå är vi inte lätta att ställas emot.

''Vi kommer att ge ungdomarna speltid, de kommer att drömma om att göra det bra i FA-cupen vilket är väldigt roligt''.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer