Gyökeres på tapeten

Bild till nyheten Gyökeres på tapeten
Det senaste i ryktesvägar inkluderar stekhete Viktor Gyökeres, Barcelona jagar Luis Diaz och mittbackar i fokus. Se det senaste här.

Viktor Gyökeres

Enligt HITC har Liverpool skickat scouter för att titta närmare på Viktor Gyökeres. Svensken ska vara ett potentiellt tillskott till sommaren och ska alltså ha tittats närmare på av Liverpools representanter under helgen då Sporting mötte kan avslöja att Liverpool var i Portugal under helgen för att kolla in en av sina anfallsmål för sommaren.

Gyökeres har pangat in 38 mål på 45 matcher hittills under säsongen och har fortsatt sin stekheta form som redan tog fart i Coventry under förra säsongen. Han har varit en självklar del i det Sporting som skaffat sig ett 7-poängs försprång till ligatvåan Benfica. Han lyckades sätta dit två bollar under matchen som scouterna tittade på.

Själv verkar dock 25-åringen ganska lugn över sin framtid.

– Jag tänker inte mycket på framtiden, sa Gyökeres till Correio da Manha förra månaden.

– Jag vill vinna ligan och cupen med Sporting. Det är det jag lägger all min energi på i klubblaget. Vi får se i sommar. Det är inte något jag vet om själv, vad som kommer att hända. Jag trivs extremt bra i Sporting och känner ingen stress inför att sommaren närmar sig snabbt.

Källa: HITC
Ryktets trovärdighet 0-5: 2

Murillo

Nottingham Forests brasse Murillo är en eftertraktad man efter att ha imponerat i Premier League under sin debutsäsong. Det kommer dock att krävas långt över de tidigare rapporterade £20M för att Forest ska sälja Murillo i sommar.

Bland de intresserade klubbarna finns förutom Liverpool också Chelsea, Manchester United och PSG.

Samtidigt som det rapporteras om att Nottingham kommer att kräva en stor summa, kan klubben också tvingas att sälja av spelare under sommaren för att undvika ytterligare bestraffningar för regelbrott mot Premier Leagues 'profit and sustainability'-krav.

Källa: Football Insider
Ryktets trovärdighet 0-5: 3

Mikayil Faye

Mikayil Faye ser ut att vara på god väg att bli näste man att ta klivet ut ur Barcelonas välkända akademi. Efter att ha värvats förra sommaren för €2M från kroatiska NK Kustosija har den 19-årige senegalesen blivit en grundpelare i försvaret för Barcelonas B-lag och knackar redan på dörren till A-laget.

Så sent som i januari avslog Barça ett bud på €9M euro för Faye och mittbackens marknadsvärde har bara ökat sedan dess. De som främst förknippats med senegalesen är franska Lens, men förutom dem följer även Liverpool, Manchester United, Bayern München spelaren utveckling och ska vara intresserade. 



Källa: Mundo Deportivo
Ryktets trovärdighet 0-5: 2

Luis Diaz

Barcelona planerar att förstärka truppen med två eller högst tre spelare till nästa säsong. Det menar den spanska tidningen Sport. Det ska inte finnas någon stor transferbudget för Xavis efterträdare att tillgå och man vill fokusera på att förstärka de mest nödvändiga positionerna.

Sport menar att ingen back kommer att anlända, då man väntar sig att spelare som Alejandro Balde, Hector Fort, Joao Cancelo och Joules Koundé kommer att vara de som tar plats.

Positionerna som däremot identifieras behöver förstärkas är mittfältare och ytteranfallare. Luis Díaz nämns som en Barcelona har stort intresse för och tidningen hävdar att colombianen själv hade älskat att komma till Barcelona. Samtidigt rapporteras det att Liverpool inte kommer att göra det lätt.

Tidigare har det rapporterats om en summa cirka £75M för att Liverpool ska kunna tänka sig att släppa Diaz.

Källa: Sport
Ryktets trovärdighet 0-5: 3


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer