Arsenal krossade Chelsea

Bild till nyheten Arsenal krossade Chelsea
Mikel Artetas manskap tog tre enkla poäng i Londonderbyt mot Chelsea.

Veckoomgången i Premier League är igång. Först ut var Arsenal och Chelsea som gjorde upp i ett derby på Emirates Stadium.

Det blev en totalt oproblematisk resa mot tre poäng för Arsenal som tog ledningen redan efter fyra minuter genom Leandro Trossard.

Målet satte tonen i matchen som skulle domineras fullständigt av hemmalaget. Det må ha stått 1-0 när första halvleken var över, men efter paus lossnade målskyttet.

Ben White gjorde 2-0 innan Kai Havertz följde upp med både 3-0 och 4-0. I den 70:e minuten slog White till med sitt andra mål i matchen och 5-0 var ett faktum.

Det blev slutresultatet i matchen vilket gör att Arsenal förbättrar sin målskillnad ytterligare. Liverpool har chansen att kliva upp på samma antal poäng som Londonlaget om de besegrar Everton i Merseysidederbyt under onsdagen - men har nu 13 mål att hämta upp om man ser till målskillnaden.