Benteke om tiden i Liverpool

Bild till nyheten Benteke om tiden i Liverpool
Den store belgaren säger att han inte har några "hard feelings" mot Liverpool

Christian Benteke kom till Anfield inför säsongen 15/16 från Aston Villa. Han gjorde 42 framträdanden för Liverpool och nätade 10 gånger. Benteke spelade bara en säsong i den röda tröjan efter att ha svårt att få en plats i startelvan efter Jürgen Klopps ankomst. 

Crystal Palace nappade på Benteke i somras och betalade 30 miljoner pund för den stora belgaren. Han har gjort det bra i London också då han mäktat med 16 mål för att hjälpa Palace undan nedflyttning. 

Två av de målen kom tyvärr på Anfield i Liverpools 1-2 förlust mot "The Eagles". Benteke hävdar dock att det inte fanns någon extra motivation "att bevisa något" bakom det hela.

Såhär säger han själv till Sport Foot: "Jag har inga dåliga tankar eller liknande om Jürgen. Jag var frustrerad när det hände men jag är inte en person som är långsint. Jag försöker alltid tänka ´om det inte funkar för mig hör så kanske det gör det någon annanstans´. "

"När jag gjorde mål blev jag såklart väldigt glad men jag höll det inom mig själv utav respekt. Många spelare skulle säkert provocerat managern eller fansen men jag är inte den typen."

Om sin Liverpoolkarriär i helhet säger Benteke såhär: "Jag kunde inte riktigt uttrycka mig själv." 

"Jag tycker inte att min tid i Liverpool var ett misslyckande. Enligt mig så är ett misslyckande när du påbörjar ett jobb, avslutar det och inte lyckas. Jag tycker inte att fick chansen eller tiden att bevisa mig själv ordentligt tillräckligt mycket för att kalla det ett misslyckande.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer