Ward får chansen

Bild till nyheten Ward får chansen
Danny Ward vaktar stolparna mot Leicester – tredje keepern på nio matcher! Grujic, Oxlade-Chamberlain, Solanke och Sturridge kommer också att starta och mycket talar även för att Gomez får spela mittback. VIDEO FRÅN PRESSKONFERENSEN HÄR!

Förkortad sammanfattning:

Om Ligacupen

– Det är den enda turnering som vi ska spela i morgon, så den är lika viktig som alla andra. Vi är 100 procent fokuserade på matchen. Det är en stor cup och jag bryr mig inte hur andra ser på den.

Om rotationer 

– Så länge vi kan ställa upp med ett starkt lag, så kommer vi att göra det. Jag är rätt säker på att båda lagen gör en del ändringar, det verkar smart.

Om målvaktsposten

– Jag är inte säker på att världen är redo för ett sådant här galet beslut, en tredje målvakt på en säsong! Danny Ward spelar i morgon, om inget annat händer.

Om laget i morgon

– Kan du berätta vilket lag Leicester ställer upp med i morgon? Nä, well. (Förvänta dig inte att jag ska berätta mitt). Vi får se.

Om pressen att vinna titlar

– Jag är inte säker på att vi har en massa press på oss. Jag känner ingen press, jag känner bara möjligheter. En chans till att göra något riktigt bra med det här laget.

– Jag har press på mig, men den kan inte vara större än den press jag sätter på mig själv.

Om City och United och titeljakten

– Jag har kollat United och City, men det är inte mitt jobb att räkna poäng. De är i bra form. Men så länge ditt eget lag har rätt attityd så behöver du inte titta på andra lag. 

– Jag är inte överraskad över att City och United är med i titelracet. Jag kan inte alltid säga vad folk vill höra. Om jag är nöjd med en hel del saker och säger det kan jag inte rå för att andra inte vill höra det.

– Jag kan inte hålla på att ändra åsikter varje dag eftersom det finns ungefär 500 olika åsikter. 

Om saker laget måste förbättra

– Vi måste göra mål och undvika att ge bort mål. För det mesta klarar vi det, men inte alltid. Vi älskar att jobba tillsammans, vi gillar att vara ihop, men vi vet också att vi har ett stort ansvar. 

– Vi är starka och vi vet att vi måste leverera. Det är vad vi måste jobba vidare med.

Om att "döda" matcherna

– När vi inte gör första målet så känner vi en press, från hela arenan. Men jag kan inte hålla med om att vi saknar förmågan att vara skoningslösa. 
– Ta Sturridge till exempel. Normalt så gör han mål (mot Burnley). Ska jag gå fram till honom och säga: 'Daniel, vad sysslar du med?' Solanke träffade ribban. Ska jag ta ett snack med honom om det?  Vi får ta kritiken och gå vidare. 
– Vi tillåter oss inte att vara glada och nöjda (efter Burnley) men vi kan inte heller ifrågasätta exakt allting. Jag kan se både bra och dåliga saker. 

Om Grujic och Oxlade-Chamberlain

– Vi har flera spelare som är i bra form, men som inte fått någon matchtid så här långt. Det är svårt att träna på grund av allt matchande, men det är ett långtidsprojekt.

– Marko Grujic är ett exempel på en spelare som tagit ett stort kliv i utvecklingen.

– Det här är också en fantastisk chans ör Alex (Oxlade-Chamberlain). Han hade en stor inverkan på spelet när han kom in senast. Vi spelar tillräckligt med matcher för spelarna att hitta rytmen, men det är inte så lätt såhär tidigt in i säsongen.

– Vi jobbar med honom (Alex) och analyserar, visar hur vi vill att han ska spela i olika positioner ner. Väldigt bra att han är här hos oss.

Om Solanke och Sturridge

– Daniel (Sturridge) har inte spelat så mycket, men han var bra i 90 minuter mot Burnley. Alltid involverad. Jag tror inte att jag behöver ge Daniel några tips om hur ska göra mål oftare. Han är en riktigt bra striker.

– Solanke är väldigt spännande. Jag är verkligen glad att vi har honom i truppen, en underbar grabb. Han griper tag i varje minut som ett tillfälle till utveckling.

Om Danny Ward

Klopp berkräftar att Ward kommer att användas i cupsammanhang... och ser  framåt om att få frågan vem som är nummer 1 efter matchen i morgon.

Om Flanagan och skador

– Det känns givet att ha Flanno med i truppen. Spela från start? Han har inte haft så mycket matchtid hittills. Vi har lite andra bekymmer. Dejan har haft lite problem med ryggen, så vi får se vilka som blir mittbackar. Men han borde vara ok.


28 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer