Old School Football Podcast fortsätter, men under en period i samtalsform med de som verkligen kan sin klubb, varav de flesta är uppväxta med Tipsextra. Allt under rubriken: Supporterliv och bästaelvor.

Först ut är Pelle Ehnberg, redaktör och daglig ledare för Liverpools svenska supporterklubb,  med över hundra livematcher under bältet. 

Det blir ett samtal som spänner från barndom och en sovande pappa i soffan till Luis Suarez och möjligheten att se U18-matcher direkt i datorn. Vägen var lång men värd att vandra, då den gick via barndomsminnen med en uppväxt där två bröder höll på då mäktiga Leeds och klassiska Aston Villa.

I den första delen av tre hovrar vi över Tipsextra-fenomenet och dyker ned med jämna mellanrum på diverse detaljer, händelser och spelare mest i syfte att snacka Liverpool FC, såsom Kevin Keegan Tommy Smith, Kenny Dalglish och Emlyn Hughes.

Pelle avslöjar även Liverpools genom tiderna största spelare, men också klubbens bästa spelare såväl som egna favoriter. Vi dyker även ned utanför Anfield  med omnejd, för att lyfta fram andra profiler som påverkat Pelles uppväxt. Kenny Hibbitt, Charlie George och IFK Sundsvalls-legendaren Bo Börjesson.

På fredag kommer del 2 där vi pratar bästaelvor för Liverpool och under Tipsextra-tiden rent generellt och på lördag avslutas samtalet med en tredje del där vi frotterar oss ytterligare lite till i barndomsminnen, spelarprofiler, kortvågssändare och kanske berör vi nuet.

Old School Football – i väntan på lördag!

Skål på er! 

Per Malmqvist Stolt 

Författare till boken "Tipsextra" och grundare av podden Old School Football.

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ AVSNITTEN SOM SLÄPPS TORSDAG, FREDAG OCH LÖRDAG!

Eller prenumerera på iTunes

* * * * *

VINN TIPSEXTRA-BOKEN!

Vi lottar ut 10 böcker till de 10 först rättade svaren på följande fråga:

# Vilket tröjnummer bar Alan Hansen under merparten av sin Liverpoolkarriär 1977-91?

Mejla ditt svar till [email protected] och uppge namn och fullständig adress. Skriv "Tipsextra" i ämnesraden/rubriken.

Tävlingen gäller endast betalande medlemmar i supporterklubben.

Boken finns också att köpa på Adlibris för kampanjpriset 169 kronor: https://www.adlibris.com/se/kampanj/tipsextra

* Framsida.

* Baksida.

... och vem glömmer någonsin Tipsextra-introt på SVT? Men fan oxå, tårarna...