Woodburn, Grujic eller Solanke?

Bild till nyheten Woodburn, Grujic eller Solanke?
LFC Podden är tillbaka med ett nytt avsnitt för att snacka ner den härliga segern mot Huddersfield och dessutom snackar man såklart upp kvällens härliga Champions League-match mot Maribor.

Liverpool tog som bekant en härlig seger med 3-0 mot Huddersfield i helgen och den som spräckte nollan var Daniel Sturridge, efter att han hållit sig påpassligt framme efter ett misstag i motståndarförsvaret. 

Men var har vi vår anfallare idag? Målet mot Hudds var hans hundrade på klubblagsnivå och han pratar om hundra till. Men hur många kommer det egentligen att bli i den röda tröjan? Podden ställer sig frågande till om han verkligen har vad som krävs. 

Däremot får laginsatsen de sista 45 ordentligt med beröm och man diskuterar faktumet att Liverpool verkar vara ett helt annat lag när det får vara mentalt avslappnat. 

Det pratas också kring tanken att starta Lovren, hur Liverpool fungerar utan Coutinho och vilka spelare som bör få chansen mot Maribor. 

Panelen är tudelad och det debatteras om Ben Woodburn eller Marko Grujic bör få chansen på mittfältet... och så flaggas det även för att det kanske kan vara Dominic Solankes stora chans från start! Vilka tycker du borde starta?

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se och i avsnitt kan ni höra mer om hur ni kan lägga vantarna på ett av de 200 unika exemplaren av Istanbul-tavlan som Podden tagit fram tillsammans med SverigeMotiv.se

Dra igång avsnitt i spelaren nedan och lyssna redan idag!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer