Sturridge vill vara ordinarie

Bild till nyheten Sturridge vill vara ordinarie
I 3-0 segern mot Huddersfield startade Daniel Sturridge sin fjärde match för säsongen och firade detta med att göra sitt 100:e mål i karriären.

Efter att han fått starta helgens match och kröna detta med sitt 100:e mål i karriären mål känner Sturridge att han behöver ha en ordinarie plats i laget för att hitta rytmen och spela på högsta nivå.

- Det handlar om att hitta rytmen i sitt spel. Jag är absolut bäst när jag får starta regelbundet. Men det är tränaren som ställer upp laget och jag vill inte skapa någon osämja utan jag respekterar hans beslut och vet att han är helt rätt man att bestämma detta, säger Sturridge till Liverpoolfc.com

- När jag är på plan är det viktigt att att visa vad jag kan. Det handlar inte om hur många minuter jag spelar utan vad jag kan tillföra laget när jag kommer in. Förhoppningsvis gör jag ett mål för att betala tillbaka för det förtroende jag fått.

- Mot Huddersfield visste vi vad vi behövde göra, det är ingen raketforskning att det förväntas att vi vinner på hemmaplan mot lag vi ska slå. Vi gjorde jobbet och gjorde det riktigt bra, avslutar 28-åringen.

Anfallaren har alltså gjort 100 mål på 270 förstalagsmatcher i en karriär som kantats av mycket mycket skador. 6 mål för City, 24 mål för Chelsea, 8 mål för Bolton och 62 för Liverpool.

I Liverpool har 28-årige Sturridge spelat 89 matcher från start och 39 som avbytare.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer