Black Friday-pris på Istanbul-tavlan

Bild till nyheten Black Friday-pris på Istanbul-tavlan
Idag på Black Friday (och hela helgen!) ger SverigeMotiv.se 15% rabatt på Istanbul-tavlan som hyllar miraklet på Atatürk!

Champions League-finalen 2005 beskrivs av de flesta Liverpoolsupportrar som "Miraklet i Istanbul". Trots underläge med hela 0-3 mot AC Milan efter 45 minuter lyckades Liverpool vända, vinna och med det också säkra sin femte Champions League-pokal.

Speciellt denna vecka känns det extra aktuellt att minnas matcher vi hämtat upp 0-3 istället för tvärtom... 

Denna specialdesignade poster anspelar på kvällen då Liverpool "won it five times" och pryds av Atatürk Stadion i Istanbul, där finalen spelades, samt resultattavlan med målskyttarna som var med och skrev historia.

Postern är tryckt på 180 grams kvalitetspapper och är framtagen i samarbete mellan LFC Podden och SverigeMotiv.se - och kommer endast att säljas i en begränsad upplaga av 200 stycken, där varje poster blir individuellt och exklusivt numrerad.

Passar du på under helgen har du hela 15% rabatt på tavlan och dessutom har vi genom ett exklusivt avtal förhandlat fram att 50 kr av varje såld tavla går tillbaka till Supporterklubben. 

Genom att, vid utcheckning i kassan, uppge Liverpool50 i rutan för "Meddelande till SverigeMotiv.se" så går 50 kr per tavla direkt tillbaka till Supporterklubben. Vilket blir pengar som kan användas för att göra er upplevelse ännu bättre här på sajten. Win-win, helt enkelt!

Vänta inte, utan surfa direkt vidare till KÖPSIDAN!


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer