U23 föll överraskande

Bild till nyheten U23 föll överraskande
Trots två mål av Danny Ings åkte U23 sensationellt på stryk mot Stoke, ett bottenlag i divisionen under.

Om det var underskattning eller inte låter vi vara osagt, men klart är att Stoke chockerade Liverpool på Deva Stadium i Chester i gruppspelet av Premier League Cup.

Gästerna utnyttjade sina chanser till max i första halvlek och gick till pausvila med 3-1 i ryggen.

Samtidigt var hemmalagets försvarsspel stundtals miserabelt och den irländske målvakten Caoimhin Kelleher hade en riktigt dålig eftermiddag.

Danny Ings gav Liverpool nytt hopp då han reducerade till 2-3 tidigt i andra. 25-åringen slog då in returen på Harry Wilsons räddade straff.

Det var stundtals grinigt och tufft. och när Daniel Jarvis ökade på till 4-2 i mitten av halvleken verkade det som att matchen var över. Danny Ince reducerade förvisso till 3-4 på straff på övertid, men det var alltför sent.