Klopp önskar God Jul!

Bild till nyheten Klopp önskar God Jul!
Det är dags för julfirande i England och Jürgen Klopp passar på att önska alla röda en God Jul.

Jürgen Klopps julhälsning publicerades på den officiella hemsidan Liverpoolfc.com:

"Jag önskar alla våra supportrar, oavsett hur de firar högtiden, en riktigt god och fredlig jul.

Jag vet att våra fans, om de så är från staden Liverpool, från en annan del av Storbritannien eller var som helst ifrån i världen har olika tro - vissa väljer att inte följa någon tro. Det är så det ser ut också i vårt lag, en underbar samling av olika kulturer och bakgrunder.

Oavsett tro eller religion så samlas vänner och familj under denna tid av året, både i Storbritannien och i andra delar av världen. Jag älskar det.

Detta är min tredje jul som manager för Liverpool Fotboll Club, och jag har mer energi och känner mig mer taggad än någonsin inför tiden vi har framför oss.

Självklart hade vi velat vinna fler matcher, haft fler poäng och varit på väg att vinna allt vi konkurrerar om. Jag vet att detta är viktigt för supportrarna. Men i fotboll, som annars i livet, kan du välja att vara positiv och njuta av ögonblicken och de goda stunderna vi har tillsammans. Vi har haft några sådana stunder tillsammans under de senaste åren. Dessa stunder har blivit ännu bättre för oss som jobbar inom klubben när vi kan dela dem med supportrarna. 

Det är viktigt att inte lova saker om du inte är helt säker att du kan leverera, men det betyder inte att vi ska försöka gömma våra ambitioner eller sluta att hålla huvudet högt och älska att vara en del av Liverpool. Jag säger det igen, jag ser hur vi står som lag och klubb och ser tillbaka på den framgången vi har haft, och vilka kliv vi har tagit i rätt riktning. Det fyller mig med positivitet och hopp inför 2018 och åren som följer.

Det är mycket hemskt som händer runt om i världen just nu, och fotbollen är inte immun mot detta. Jag hoppas att julen kan tillbringa hopp till de av våra supportrar som har det tufft. 

Väldigt nära oss som håller till på Anfield och Melwood, ligger två perfekta exempel som visar på att vi som är välsignade med god hälsa och och många möjligheter alltid ska vara tacksamma för det, och inte ignorera våra vänner och grannar.

På barnsjukhuset Alder Hey finns det modiga barn och föräldrar som kämpar några av de viktigaste kamperna du kan tänka dig, och de gör det med mod och viljestyrka. De kämpar med hjälp av en fantastiska stab full av läkare, sjuksystrar, städare, säkerhetsvakter och de som sköter det administrativa. Deras driv och vilja gör Alder Hey till en plats som Liverpool är så otroligt stolta över.

Lokalt, på Anfield och runt om i staden, har vi också olika foodbanks-projekt som stöttar familjer och individer som behöver en hjälpande hand, inte på grund utav att de själva har försatt sig i den situationen, utan de förutsättningar de har på grund av saker som är bortom deras kontroll. Att detta sker i ett rikt land med de resurserna som vi har är ofattbart. Det är otroligt att se hur långt volontärer i till exempel Fans Supporting Foodbanks, är beredda att gå för att hjälpa till.

Det finns flera hundra volontärer på Merseyside som väljer att spendera sin tid under julen på att hjälpa och stötta andra, medan vissa också jobbar med deras vanliga jobb för att hjälpa. Detta är speciella människor som vi önskar en riktigt god jul. 

Å lagets vägnar vill jag avsluta med att säga att vi ser fram emot att se mycket folk på Anfield under Boxing Day, och jag vet att många andra kommer att se eller höra matchen via andra genom andra kanaler. Vi värderar stödet vi får väldigt högt och vi förstår att ni lägger ner mycket tid på oss. Vi kommer aldrig att ta det för givet. 

Ha en fin dag, oavsett hur du väljer att fira den."

You'll Never Walk Alone

Jürgen


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer