Klopp om Karius Salah & Swansea

Bild till nyheten Klopp om Karius Salah & Swansea
Managern bekräftar att Loris Karius har tagit över målvaktsposten. Videoklipp och sammanfattning från presskonferensen här.

Här nedan hittar du en kortare sammanfattning:

Om skadeläget

– Henderson ska köra ännu ett pass i dag och bör vara bra i morgon. Det är också några spelare som har varit sjuka – Klavan, Salah och Lovren. Ragge och Mo bör vara tillbaka idag eller i morgon. Med Lovren vet vi inte till 100 procent.

– Clyne gör det väldigt bra, men det är en bit kvar innan han är tillbaka i full träning. Men han gör det väldigt bra.

Om transfers

Sturridge ryktas vara på väg till antingen Sevilla eller Inter

– Vi diskuterar inte transfermarknaden här. Det är en lång och avgörande period som återstår av säsongen. Vi behöver alla spelare, så vi får se vad som händer. 

Om eventuella köp

– Om någon dyker upp så kommer vi att tänka på saken. Först och främst kommer vi att använda oss av de kvalitetsspelare vi har. Lallana är inte Coutinhos ersättare, men en fantastisk spelare.

Om Sanchez övergång till Man U

– Jag har inget att säga om summorna. Sanchez skulle vara viktig för nästan alla lag i världen, eftersom han är en väldigt bra spelare.

Om Swansea

– De ser bra ut och det kommer att bli en helt annat än hemmamatchen mot dem (5-0 i december). Vi ser också bra ut. Jag kollar på grabbarna varje dag och det känns bra, men vi måste göra jobbet igen och igen. Vi måste leverera.

Om Karius som nr 1

– Jag har alltid varit positiv till Simon Mignolet. Men det är tufft att vara målvakt eller mittback i Liverpool FC. Ja, Karius kunde ha räddat Citys första mål men han är en väldigt bra målvakt.

– Loris måste prestera och det vet han. Nu är han vår nummer 1.

Om Andy Robertson

– Han är väldigt viktig. Han tog det bra tidigare i höst när han inte spelade. Med Moreno tillbaka har vi två väldigt bra spelare i den positionen. Andy har tagit ett kliv till och gjort ett fantastiskt jobb.

– När du kommer till en ny klubb förväntar sig alla att du ska prestera från första sekund. Jag är glad för att han fick tid och han har gjort det bra i de senaste matcherna. Han är en stor talang.

– Alberto Moreno är på väg tillbaka och har varit fantastisk denna säsong, med undantag av Sevilla-matchen.

– Vi har just kommit ur en väldigt intensiv period. Tiden mellan City och Swansea-matchen känns som en liten pre-season. Vi har nog med matcher för hela truppen (framför oss).

Om Roberto Firmino

– Jag tror inte att Roberto kan få mer beröm än det han får ifrån oss. Du ser honom på träning och tänker: "vilken arbetsmoral!" Vi måste be honom att hejda sig!


20 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer