Van Dijk: Kane filmade

Bild till nyheten Van Dijk: Kane filmade
Den holländske mittbacken var rasande på Harry Kane och domarinsatsen efter 2-2-dramat mot Spurs. Se videoklipp från de feldömda straffarna här.

– Jag tycker att den första straffen var offside och filmning, sa Virgil van Dijk efteråt.

– Du ser att (Kane) helt klart filmar och ingen snackar om det. Det är en massa diskussioner om det var offside eller inte, men jag tycker att det är offside också. Domaren tog beslutet tillsammans med assisterande. Det var bra för oss att den räddades.

– När det gäller den andra straffen så ser jag att han kommer och jag försöker hålla tillbaka mitt ben. Han kastar sin kropp framför bollen och ramlar ihop. 

– Domaren ropar "spela på" och jag blev otroligt besviken över att linjemannen såg situationen annorlunda. Det är ett beslut som domaren redan har fattat och han är dessutom mycket närmare än linjemannen. Olyckligt.

– Först och främst var det offside och sedan hoppade han in med kroppen framför mig. Jag tycker inte att det är straff och detsamma gäller den första situationen.  

På frågan om han anser att Harry Kane ska bestraffas i efterhand löd svaret:

– Det är inget som jag ska ha någon åsikt om. Jag tycker att det var en filmning.

– Men den mest irriterande känslan såhär efteråt är att vi skulle ha vunnit vid 1-0. Det var en bra match för fansen att titta på, men vi är väldigt besvikna över att vi inte vann till slut.

Källa: Liverpool Echo


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer