23 bilder från Marbella

Bild till nyheten 23 bilder från Marbella
Omväxling förnöjer. Det är en av orsakerna till att Jürgen Klopp har tagit med sig truppen till spanska solkusten.

Efter den magnifika 5-0-segern borta mot Porto i torsdags drog Liverpooltruppen till Spanien för ett fyra dagar långt träningsläger på Marbella Football Center.

På söndag vänder man hemåt igen för att påbörja uppladdning inför West Ham nästa lördag.

– Vi är här för att träna, som ni kan se, säger Jürgen Klopp.

– Det handlar också om att få få en förändring. Ljuset här är uppenbarligen bättre och jag har tänkt på alla saker som vi behöver träna på här, som att jobba lite olika system och sådana saker.  Det kändes rimligt att åka hit och få träna ett par dagar i shorts och i riktigt dagsljus.

25 spelare är på plats i Marbella och för första gången på hela säsongen (peppar, peppar, ta i trä...) är truppen skadefri, eftersom att även Nathaniel Clyne kör för fullt igen.

– Spelarna vill verkligen vara med på detta träningsläger. Det är uppenbart och det är alltid bra. Om du vill upp nå framgång och vinna matcher är det alltid bra att ha kvalitetsträningar.

– Av olika anledningar tränade några inte idag, men de kan alla träna. De är alla starka nog. Se på Ben Woodburn i en akt som denna (igår eftermiddag) och du glömmer bort hur gammal han är! Han imponerar rätt och slätt. Det var ett bra pass. De flesta av våra pass är ganska bra, avslutar Liverpoolmanagern.

Kolla in bilderna nedan från Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer