Nästa match (Premier League)

Tottenham klubbmärke Tottenham (H)

söndag 31 mar 17:30

– Pulisic lämnar inte Dortmund

Bild till nyheten

Den tidigare Liverpool-backen Steve Nicol tror inte att den amerikanska talangen Christian pulisic kommer lämna Borussia Dortmund i sommar. Det har under en längre tid ryktats om att Liverpool är en av klubbarna som vill värva det amerikanska superlöftet.. Steve Nicol som numera jobbar på ESPN och har bott i USA i många år, tror inte att Liverpool kommer värva Pulisic.

Steve Nicol tror inte att Liverpool kommer lyckas värva Borussia Dortmunds mittfältare Christian Pulisic. Den amerikanska landslagsspelaren anses vara en av Europas hetaste talanger, då han har gjort en del bra insatser i både Dortmund och i det amerikanska landslaget. Det har ryktats om att 19-åringen kan bli Philippe Coutinhos ersättare i sommar. Det är många klubbar som sägs vara intresserade av att värva Christian Pulisic. Men Nicol som jobbar på ESPN tror inte att Pulisic kommer lämna Dortmund.

- Jag tror inte att han kommer gå till Premier League. Jag tror inte kan kommer lämna Dortmund i sommar, säger Steve Nicol.

- Jag tycker Pulisic verkar vara en smart spelare. Han känner nog att Dortmund är klubben där han kan utvecklas som mest.

Källa: Liverpool Echo

Bannerbild