Klopp inför Hammers

Bild till nyheten Klopp inför Hammers
Managern om Mané, Marbella, Moyes och magproblem. Videoklipp och kort sammanfattning.

Presskonferensen startar 11:11 min in i videoklippet ovan.


Om spelvilan (10 dagar) efter Porto

– Jag är väldigt glad över att vi inte behövde spela direkt efter Porto-matchen. Det hade varit svårt efter ett så stort resultat och efter en sådan stark insats.

Om kommande matcher

– Nu har vi West Ham och Newcastle innan nästa CL-match och vi behöver ta dessa poäng. Det är bara hårt jobb som väntar. Arnautovic flyger fram och Lanzini är troligen tillbaka. 

Om Manés kontrakt
– Det finns inget att säga just nu. Men att vi vill hålla ihop spelarna är ingen hemlighet. Vi vill behålla Sadio. Vi vill behålla det här laget och förstärka det. 

Om Firmino/Holgate-bråket

– Det tog lång tid. Vi var säkra redan från första stund att det inte var något att vara rädd för från hans (Robertos sida). Jag är stolt över hur han hanterade det. Nu kan vi gå vidare.

Om lägret i Marbella

– Vi spenderade mycket tid tillsammans mellan träningspassen och vädret var briljant. Det blir enklare att utföra hårt arbete om vädret är så här bra. Efter en lång vinter i England var det trevligt att ha denna möjlighet. Och om du inte är kvar i FA-cupen så gäller det att utnyttja tiden, vilket vi gjorde.

Om Rafael Camacho och Curtis Jones som fick träna med A-laget

– Jag kände till Rafa och Curtis innan. Steven och Critch har bra lag, men det är tuffare för Critch då vi har skickat iväg halva hans lag på lån. Jag gillar det jobb som Steven uträttar i U18 och hans lidelse – really cool.

– Vi gav nästa generation chansen att gå på lån (spelarna som gick i somras och januari) så nu vill vi kika på vad som finns kvar här. Conor Masterson är ganska ofta med oss, så att kunna ge pojkarna chansen är bra. Vi kan bara använda oss av dem när de är redo för det. De är nära, dessa pojkar, och det är trevligt. 

Om situationen i Premier League

– Ingenting är klart denna säsong. Vi är i en bra position, men vi måste se till att dra nytta av det.

Om Salah har branschens bästa vänsterfot
– Förhoppningsvis har han det, men vi kanske inte ska glömma Messi. Jag bryr mig inte om vilken del av kroppen han använder bara han får bollen i mål, men han har en väldigt bra vänsterfot, det är säkert!

Om West Ham

– Vad jag verkligen vill är att vi ska vara redo för morgondagens match. Kommer de att backa hem och försvara sig djupt? Ja, det är troligt. Vi behöver skapa en atmosfär som är redo för det, som grupp, spelare, manager, publik.

– Vi har haft tid att förbereda oss mot Lanzini och Arnautovic på träning. Jag är glad för att vi har kunnat utnyttja tiden till många pass och förhoppningsvis kommer alla att kunna se det.

Om David Moyes (som aldrig vunnit på Anfield)

– David Moyes var en av ligans mest framgångsrika managers när han var i Everton och visar sina kvaliteter på nytt hos West Ham. David kom in istället för Slaven Bilic och har på kort tid skapat ett lag med bra organisation och en tydlig spelidé. Han vet vad som är spelarnas bästa positioner och är väldigt erfaren. Han vet vad han gör.

Om skadeläget
– Vi har egentligen inga stora problem. Ett par spelare har problem med magen, men förhoppningsvis blir det bra.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer