– Vi har ett ansvar ikväll

Bild till nyheten – Vi har ett ansvar ikväll
Liverpool har med sig 0-5 segern från Portugal inför kvällens returmötet på Anfield och är stora favoriter att ta sig vidare till nästa runda. Men budskapet från Kapten Hendo är tydligt.

– Vi måste alla känna det ansvar vi har att anta kvällens match med största respekt. Därför måste alla innan matchstart titta upp mot resultattavlan, för den visar exakt den mentala inställning vi måste ha. Den kommer visa 0-0 och det är där våra huvud måste vara. Det är en helt ny match där vi individuellt och kollektivt måste vinna alla dueller på planen en gång till. Vi har ingen fördel och vi måste ge allt för att vinna ytterligare en väldigt tuff match, menar Kapten Henderson

– Jag har hållit ett öga på Portos resultat sedan vi möttes och de har verkligen flugit fram i sin liga. De kommer ta med sig all denna energi till Anfield och vi får inte underskatta denna match på något sätt, fortsätter han.

– Jag vet att våra supporters har dålig erfarenhet av att denna typ av match skulle vara avgjord innan den sista sparken är gjord ikväll. Våra supporters förtjänar Champions League så mycket att en underskattning av motståndarna inte finns på världskartan, vi kan inte ta något för givet, vi måste kriga i 90 minuter.

– Vi har en möjlighet ikväll att visa vår mentala styrka som lag och klubb. Det är dags att visa vinnarmentalitet; Vår styrka, vår vilja att vinna varje match, viljan att vinna varje tackling, varje nickduell, varje närkamp och i slutändan varje tävling vi ställer upp i, avslutar Kapten Jordan Henderson.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer