– Vet att Salah är här nästa säsong

Bild till nyheten – Vet att Salah är här nästa säsong
Bara en liten stund efter lottningen var klar höll Klopp en presskonferens. Se här vad han hade att säga om Can, Salah och lottningen såklart!

Kort sammanfattning:

Om prioriteringen av Champions League:

–  Det låter som ni tror vi är topp fyra redan. Hela vårt liv handlar om att kvalificera oss till Champions League. Vi har två matcher där vi ska kvalificera oss till Champions League-final och resten för topp fyra.

– Vi måste ha fokus på Bournemouth, West Brom, Stoke, Chelsea och Brighton när vi möter dem och när vi möter Roma är det fokus på dem.

Om Roma:

– Det enda laget i lottningen som jag aldrig mött. De har spelat en bra säsong trots att de hade ett tufft sommarfönster där de förlorade både Salah och Emerson. När vi möter Roma kommer vi veta allt om dem. Jag såg matchen mot Barca, helt fantastsikt bra.

Om Emre Can:

– Jag sa att det kommer bli tufft för honom att spela igen denna säsongen om vår säsong slutar i mitten på maj. Sedan dess har han blivit bättre. 

– Han är inte jätte glad över situationen men håller sig positiv. Jag vet inte säkert om han kommer missa resten av säsongen eller inte men han är definitivt inte spelklar till helgen mot Bournemouth. 

Om Lallana: 

– Det är samma med Lallana, jag vet inte om han kommer spela mer denna säsongen eller inte. Joel Matip missar resten av säsongen med all säkerhet men jag vill inte stänga dörren för de två andra.

Om laget mot Bournemouth:

– Vi har haft en stor del av veckan för att förbereda oss. Det gör en stor skillnad. Vi har tillräckligt med tid för att ställa upp med en vanlig laguppställning. Vi måste göra vårt jobb. 

– Jag hade älskat att säga att vi är klara för topp fyra, men det stämmer inte. Du kommer inte slå Bournemouth eller Roma om vi inte är vårt bästa. 

Om Henderson:

Jordan har inga problem med att återvända. Jag har just nu bara fyra mittfältare och vore tokig om jag inte använder honom. Han har pigga ben.

Om Salah:

– Folk frågar mig om han kommer vara här nästa säsong och jag tror inte han kommer vara här nästa säsong, jag VET att han kommer vara här. Det är bara för att folk skriver om det. Vi har en chans att skapa något för framtiden här.

Om att VAR inte blir en del av Premier League nästa säsong:

– Det var väldigt intressant när vi mötte West Brom. Det tog tid. Jag föredrar att ha rätt beslut men det är inte perfekt. Det måste fixas. 

Källa: liverpoolecho.co.uk


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer