Nästa match (Premier League)

Tottenham klubbmärke Tottenham (H)

söndag 31 mar 17:30

Poddens VM-special

Bild till nyheten

Imorgon sparkar VM igång i Ryssland och som på uppstuds har såklart LFC Podden sytt ihop ett specialavsnitt med förutsättningarna för alla Liverpoolspelarna - och deras landslag - i mästerskapet!

Känner ni sukten och suget efter Premier League redan? Vi med. 

Men vart fjärde år kan vi trots allt lindra längtan lite genom att frossa i fotbolls-VM - och självklart gör man det med extra uppspända ögon när alla Liverpoolspelarna spelar. 

LFC Podden har satt tänderna (likt Suarez i Chiellini för fyra år sedan) alla Liverpoolspelarnas respektive status i sina landslag och vad vi kan förvänta sig av spelarna personligen och deras lagt rent kollektivt i Ryssland i sommar. 

Vi tippar grupperna, plockar godbitarna vi ser fram emot att se och så får ni såklart även redan på vem som vinner hela VM - och vilken Liverpoolspelarna som kan vara en bärande "joker" hela vägen fram till mållinjen!

Avsnittet är en del av LFC Poddens Premiumbibliotek som ni kan signa upp er gratis för att ta del av under en månad. Skulle ni tycka att det var bra skit är det sedan bara att låta prenumerationen ticka på för 19 kr / månad. 

Perfekt för hängmattan i sommar!

Lyssna direkt på avsnittet via länken nedan:

SPELA AVSNITTET!

Bannerbild