Nästa match (Träningsmatch)

Borussia Dortmund klubbmärke Dortmund (B)

fredag 19 jul 02:00

Podden: Erik Niva inför Tottenham

Bild till nyheten


Inför omstarten av Premier League på lördag har LFC Podden haft finfrämmande av Sveriges klipskaste fotbollshjärna och vassaste fotbollspenna, men framförallt Tottenhamsupportern, Erik Niva.

Ni ser honom i Premier League-studion hos Viasat på helgerna och ni läser hans alster i Aftonbladet med jämna mellanrum. 

Men bakom fotbollstyckaren och tänkaren, Erik Niva, finns där framförallt en Tottenhamsupporter som våndats med laget genom vått och torrt sedan mitten av 80-talet. 

I veckans avsnitt av LFC Podden gästar Erik och det blir djupa samtal om supporterskap och tron på sitt eget lag. Om hur man plågas genom motgångar men någonstans aldrig släpper hoppet om tron på något ljusare längre fram. 

Ni hör Erik på klassiskt vis blanda brasilianska presidentkandidater med deppiga bortaresor till Coventry och varför Brexit kanske var grunden till att Tottenham inte kunde värva i somras. 

Detta är ett specialavsnitt som normalt sett ligger på PodMe.com men som vi inför matchen mot Tottenham på lördag släpper ut gratis i alla våra kanaler. 

Följ oss på ex. iTunes, Podcaster eller valfri app för Podcasthantering eller lyssna direkt i spelaren nedan

Gillar ni vad ni hör blir vi glada om ni kan betygsätta oss på iTunes och såklart också signa upp på PodMe.com för framtiden. De första 30 dagarna är gratis och ni hittar också flera godbitar i arkiven. 

Avsnittet presenteras i vanlig ordning tillsammans med RedsBet.com. Er partner i spelbolagsdjungeln!

God lyssning.