Skadestatus för Hendo och övriga

Bild till nyheten Skadestatus för Hendo och övriga
Inför den andra halvleken mot Huddersfield blev kapten Henderson kvar i omklädningsrummet med en befarad skada. UPPDATERAD: Skadeläget för Milner, Lallana, Mané och Keita.

Till den andra halvleken i 1-0 segern mot The Terries kom Gini Wijnaldum in istället för Kapten Henderson.

De första rapporterna tyder dock på att det rör sig om en försiktighetsåtgärd då mittfältare hade lite känning i baksidan av låret i slutet av halvleken och lite sliten sedan landslagssamlingen.

– Jag hoppas att han är ok. Han ville fortsätta, vilket är ett bra tecken. Men vi sa nej. Förhoppningsvis är det ingenting, sa Jürgen Klopp.

Henderson ska genomgå en scan under söndagen, enligt Liverpool Echo.

Skadeläget i övrigt

Sadio Mané missade Huddersfield, men kan vara tillbaka mot Röda Stjärnan på onsdag. Naby Keita ser ut att missa åtminstone de två närmaste matcherna med lårskada.

Adam Lallana sprang fram till Klopp i den 67:e minuten och bad om att bli utbytt (Fabinho kom in i den 70:e). På BT Sport försökte man att läsa på läpparna och att kom fram till att han hade sagt ordet "calf" (vaden) till managern.

Det nämndes dock inget om någon ny skada i Klopps intervjuer efter matchen. I bästa fall handlar det bara om att han kände sig sliten.

James Milner kände sig bra inför matchen, men blev utbytt för att han "kände något". Återstår att se om vicekaptenen har slagit upp den lårskada han ådrog sig mot Man City eller om det var en ny säkerhetsåtgärd.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer