Bojan Djordjic om Röda Stjärnan

Bild till nyheten Bojan Djordjic om Röda Stjärnan
Liverpool är åter inne i en intensiv period av matcher och redan i veckan väntar viktigt Champions League-möte med Röda Stjärnan. Och vad passar väl bättre än att lära känna veckans motstånd tillsammans med någon som faktiskt vunnit både ligan och cupen med dem.

Bojan Djordjic föddes, nästa ordagrant, in i Röda Stjärnan med en pappa som var proffs i klubben när Bojan föddes 1982 i Belgrad. 

Klubben blev snabbt hans stora kärlek och det var såklart en dröm som besannades när han 2003/2004 fick chansen att representera klubben och dessutom vinna "Dubbeln" med dem - både ligan och cupen. 

Inför Liverpools möte med Röda Stjärnan i veckan har han gästat LFC Podden. 

Hör Bojan berätta om storklubben som dominerade hela Europa under slutet av 80- och början av 90-talet och vad den betyder för folket i Belgrad. 

Hör om nedrustning i takt med att spelare flydde landet pga oroligheter och om vad klubben är idag. Och vilket motstånd Liverpool kan förvänta. 

Avsnittet är ett PodMe-special och allt ni behöver för att lyssna är ett konto som ni registrerar på PodMe.com

Det är gratis i en månad (och då får ni tillgång till alla avsnitt som finns) och därefter kan ni fortsätta er prenumeration för bara 19 kr/månad om ni vill stödja Poddens arbete och dessutom få tillgång till exklusiva avsnitt med jämna mellanrum. 

Är ni redan medlemmar kommer ni direkt till avsnittet via länken nedan:

LYSSNA HÄR!


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer