Äntligen seger för U23

Bild till nyheten Äntligen seger för U23
Efter tre raka förluster hittade reserverna tillbaka till vinnarspåret. Solanke målskytt.

Hösten har varit riktigt jobbig för U23-laget. Efter att ha förlorat mot tabelljumbon Blackburn i måndags hade man bara skramlat ihop nio poäng på nio matcher.

Men på lördagen stod Leicester City för motståndet och i anfallet fanns Dominic Solanke. Det hölls också en tyst minut efter helikopterkraschen i Leicester förra helgen.

U23 tog ledningen genom kaptenen och slitvargen Matty Virtue i den 11:e minuten, hans sjätte fullträff för säsongen.

I andra halvlek utökade Isaac Christie-Davies och Dominic Solanke till 3-1, innan Ughelumba prickade in ett tröstmål för gästerna.

Segern innebär att Neil Chritchleys unga manskap klättrar upp till åttonde plats i PL2-tabellen, med 12 poäng på 10 matcher. Everton toppar med 21 poäng.

Liverpool U23: Kelleher, N. Williams, Johnston, Masterson, Lewis, Chirivella, Christie-Davies, Virtue (Juanma, 79), Adekanye, Camacho, Solanke.

Övriga avbytare: McKenzie-Lyle, Gallacher, Millar, McAuley